Cursus Intuitief Tekenen gevolgd door Karin;

"Ik vond het een erg leuke ervaring. De combinatie van creativiteit en met je eigen ontwikkeling bezig zijn. Het maakt je bewuster van situaties."

Elsa over Intuitief Tekenen: "Leuke cursus, inzichten verkregen in mezelf en mijn blokkades. Mijn energie kan weer stromen".

Monique:"Het doet veel meer met je dan ik van te voren had gedacht."

"Ik keek er elke keer naar uit. Gezellige sfeer. De meditaties en de tekenoefeningen waren fijn om te doen"

"Ik heb genoten, het was erg leuk en leerzaam."

Suzan over creatieve coaching:

Het eerste gesprek was gelijk al ontspannen en prettig, Esther is erg open en luistert goed naar wat er gezegd wordt. Alles was duidelijk, hoewel het verloop van het traject uiteraard bij de intake nog niet helemaal uitgetekend was. Esther levert echt maatwerk.

Ik vond het erg plezierig om naar Esther toe te gaan om te tekenen en te praten.

Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, en vooral over het resultaat!

Esther is naast dat we ook heel gezellig gewoon hebben gekletst zeer professioneel en kundig.

Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen!

 

"Prettige en rustige manier van cursus geven met een goede uitleg en waar nodig verduidelijking. Ook op het gebied van het opzetten van de tekening. Fijn dat we de theoretische uitleg mee hebben gekregen."

Hoi Esther

 

Ik wil je bedanken voor het mooie consult van vorige week. Ik heb het als een bijzondere ervaring ervaren. Het was mooi, bijzonder en grappig. Op een ontspannen manier door te tekenen, in contact komen met dierbaren. Ook bijzonder was het dat de oma van mijn man voorbij kwam. Zoals ik haar ken had ik dit niet verwacht. Maar ik zou niet weten wie het anders moest zijn. Nogmaals bedankt voor deze mooie ervaring.

 

 

"Leuk!! Nieuwe inzichten en een andere kijk op dingen en vooral over hoe ik in elkaar steek. Mooie inzichten en mooie tekeningen!"

"Leerzaam om te ontdekken hoe chakra's kunnen werken. Dit was helemaal nieuw voor me. Ik ben me meer bewust van mijn lijf geworden."

 

 "Ik vond de cursus leuk. Ik heb gemerkt dat ik creatiever ben als dat ik dacht..leuk om te tekenen op je gevoel. Het heeft mij gebracht dat ik nog dichter bij mezelf sta en erachter ben gekomen dat ik bepaalde dingen beter los kan laten om verder te komen.  Ik vond het leuk om handvatten te krijgen hoe je bepaalde chakra's meer aandacht kon geven en op welke manieren,Leuk om op papier te krijgen die hele uitleg omdat je nog eens terug kan kijken." 

 "Ik vond het heel leuk om de cursus te doen. Niet alleen het tekenen en de gezelligheid van de groep, maar ook om iets meer over mezelf te weten te komen. Waar liggen mijn struikelblokken qua chakra`s etc. en daar heb ik toch waardevolle inzichten in gekregen."

"geslaagd: de meditatie, gekozen muziek en de opdrachten iedereen kan hier aan meedoen en ervan leren."

"Ik was heel niet lekker de hele nacht en dag maar wilde zó graag gaan. Maar goed dat ik het gedaan heb, want ik knapte er van op. De manier waarop jij het brengt is op zich al ontspannend..beginnend met een heerlijke meditatie. Ik voelde me steeds beter en het is zó heerlijk [alle avonden bij jou..] Er is veel humor ook, tussen alle leerzame momenten en we lachen dus ook wat af, tussen alle ' intense' belevenissen tijdens de Workshop." Nicolien

Chanti: "Weer helemaal geweldig!!!! heerlijk ontspannen en lekker gelachen. Het mediteren, dat gaat al een stuk beter en mooi om je helemaal rustig te gaan voelen, de tekenoefeningen waarin je helemaal opgaat en voelt dat het iets met je doet en je eigelijk alleen maar door wilt gaan."

Tineke: "Ik vond het heel erg leuk, leerzaam en ook verrassend. Eigenlijk alles wat wij hebben gedaan vond ik interessant en leuk om te doen. Als laatste mooie tekst achter op je kaart.......gevoel....... dat heb je goed gevoeld;-) "

Groepstraject B(l)oeiend Leven gevolgd door Anne Marieke: "Ik vond het maandag weer fantastisch en het voldoet méér aan mijn 'verwachtingen' dan ik had gedacht. Het is boeiend en interessant vind ik. Leer weer meer over mijzelf en ik moet zeggen dat jij alles op een duidelijke manier weergeeft. Je doet mee maar bent toch de leidinggevende op een positieve manier. {petje af :) { Ook vind ik de thema's erg goed. Dus nu het Gronden ook. De avond verdelen doe je op een goeie manier, zodat alles aansluit op elkaar. Erg mooi en rustgevend ! De groep vind ik ook erg gezellig en er is ook veel respect voor elkaar, maar ook humor. Ik ben blij dat ik mijn intuítie gevolgd heb en me heb opgegeven."

"Goeie uitleg, voldoende tijd voor de opdrachten, iedereen mag zichzelf zijn en spulletjes goed voor mekaar." Monica

Ik heb met mijn schoonzusjes en zusje gezellig een workshop bij jou gevolgd.

 

Het is een heel leuk concept en je doet het erg goed.

 

Mijn tekeningen hangen in mijn kantoor ter inspiratie! Susan