★Wise Women Retraite Frankrijk 17-21 mei ★

Ben je soms ook heel erg moe omdat je niet door hebt eigenlijk dat je haarfijn aanvoelt wat anderen willen en nodig hebben?
Dat jij dus zorgt voor iedereen behalve jezelf en je dit nog niet weet te voorkomen?
Merk je ook dat je niet ten volle leeft, maar kom je er niet precies achter wat het nu is of hoe je het kunt veranderen?
En dat je zeker weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar dat je zeker niet zweverig gevonden wil worden?

Dan klinkt je intuïtie leren vertrouwen en je energie voor jezelf weten te behouden je vast als muziek in de oren!


Dit Intuïtief Leven traject is een training waarbij je binnen 6 weken leert om te gaan met jouw energie en spirituele talenten, je zelfverzekerder bent en naar je intuïtie leert luisteren in plaats van naar die stemmetjes die je tegenhouden om mooie dingen te gaan doen.

Heerlijk met jezelf aan de slag, je creativiteit boosten en je spiritualiteit leren omarmen!

Na deze 6 weken weet jij precies hoe jij je voelt, laat je je energie niet meer weglekken en weet je precies wat je moet doen als je eens een off day hebt.
Tegelijkertijd kom je er achter dat je intuïtie je kompas is voor je leven, hierop vertrouwen je juist meer zelfvertrouwen en rust brengt en helemaal niks niet zweverig is!

Jouw investering voor dit programma met geweldige resultaten is maar 333euro!

★Danielle over Intuïtief Leven training:
Ik heb de training Intuïtief Leven bij Esther gedaan.
Naast het feit dat het erg prettig praten is met Esther, kreeg ik ook erg treffende vragen en reacties op mijn tekeningen.
Soms een beetje confronterend, maar ik voelde meteen dat ik bij haar dus goed zat.
Ik heb geleerd meer grip op mijn dagen te krijgen en me veel meer bewust te zijn van wat er van binnen gebeurt.
Ik zou iedereen aanraden deze training te volgen. Het is namelijk ook nog eens leuk om te doen! 

Margret over Intuïtief Leven training: Ik voel me sinds ik met de training Intuïtief Leven ben begonnen, lekkerder in m'n vel.  De bodyscan werkt goed, ik begin meer ontspannen aan mijn dag. Ik leer met dingen omgaan die me bleven achtervolgen. Jouw begeleiding vind ik super, het geeft me steun, stok achter de deur en de drempel is zeker niet te hoog. Ik ben zekerder van mezelf en je geeft me handvatten hoe ik verder moet. 

Wat zit er in?

2x een (Zoom) gesprek van 30minuten aan het begin en aan het einde van het traject.
De 1e keer om kennis te maken/je pijnpunten te bespreken van de chakra analyse (t.w.v. 65euro) die van je te voren hebt ingekleurd en je doel te bepalen.

Daarna krijg je 4 weken lang per week 1 mail met daarin oefeningen die jou helpen bewust te worden, je intuïtie te (h)erkennen en meer zelfvertrouwen te krijgen daarin.

Je maakt de oefeningen (het zijn er zo’n 3 tot 5 en het is creatief en intuïtief) en je mailt je creatie en ervaringen naar me toe.
Ik geef jou hier korte feedback op.

Na deze 4 weken (dan ben je 5 weken onderweg) hebben we nog een afsluitend gesprek n.a.v. weer een chakra analyse (t.w.v. 65euro) en krijg je nog tips om het verder zelf te kunnen.

De deelneemsters hebben hier geweldige resultaten mee behaald, if I may say so! 😊

★Anita zegt bijvoorbeeld: Ontzettend bedankt voor de leuke en waardevolle training! Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven.

Vooral de onbewuste processen worden goed zichtbaar gemaakt. De opdrachten en meditaties zijn passend en hebben mij weer verder geholpen! Ook is het prettig dat de cursus een aantal weken duurt, zodat de opdrachten kunnen terugkomen en de tijd hebben om routine te vormen in je eigen systeem.

De manier van communiceren is ook prettig, wel heel fijn dat de zoom gesprekken er ook bij in zitten, dat vind ik persoonlijk altijd het prettigst werken, dan alleen via de mail. Je geeft heldere duidelijke uitleg en goede opdrachten die bij mijn proces aansluiten, zodat het toch een soort maatwerk wordt!

De prijs/kwaliteit verhouding is prima, ik denk haast dat je er nog wel iets meer voor mag en kan vragen. Je krijgt er heel veel voor terug. Kortom een aanrader!

Q:Wat gaat er allemaal veranderen als ik met m'n intuïtie aan de slag ga? Ik vind het nogal spannend.
A: Alles gaat op jouw tempo en je zult merken dat je meer vanuit jezelf kunt en doet dan je nu nog denkt. Het is niet dat je opeens hele rare dingen mee gaat maken. Je leven gaat meer 'toevalligheden' opleveren en mooie kansen..Ik zie het meer als een verbetering, want zoals het nu gaat is het toch ook niet fijn?

Q: Ik ga op vakantie, dus ik kan nu dan nog niet starten.
A: Juist wel! Het 1e gesprek van de 2 kan ook online via videobellen/Skype plaatsvinden namelijk of gewoon per telefoon mocht je dit prettiger vinden. De rest van het traject is online, dus geen probleem!

Q: Kan ik in termijnen betalen? 
A: Ja dat kan, in 2 termijnen a 290,00euro. De 1e termijn bij opgeven en de 2e termijn is in de 4e week van de training voldaan.
Je ontvangt een betaalverzoek, ook bij betaling in één keer.

Q: Hoe geef ik me op?
A: Klik nu op de knop hieronder!

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.