★ Spiritueel Verwenweekend Frankrijk 26-29 oktober ★

Weet jij ook zeker dat er meer is tussen hemel en aarde?
En wil je er nu echt meer mee gaan doen?
Omdat jouw leven best oké is maar je bent hier niet om een oke leven te leiden!


Het leek zo makkelijk om de veertjes op je pad te negeren,
de dingen die gebeuren - waarvan jij al wist dat het ging gebeuren -
weg te wuiven als toeval.

Maar je merkt steeds meer dat je dat niet meer kunt.
En vooral niet meer wil!

Het maakt je namelijk blij om bewuster in het leven te staan zodat je weet wie je bent en wat je allemaal kunt en wilt.
Niet afhankelijk bent van anderen, maar zelf verantwoordelijk voor je eigen magisch mooie leven en het dus kan aanpassen waar je wilt.
Te weten dat je lieve oma/opa je de veertjes op je pad stuurt.
En die vlinder volgt je steeds als je aan die overleden dierbare denkt..
Je wordt nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer is en nog meer mogelijk is.
En wat je zelf allemaal kunt!

Als je nu ECHT klaar met alleen de Happinez lezen en websites bezoeken van spirituele winkeltjes, zou ik op die knop klikken hieronder:

Bertha over Je Spirituele Zielsmissie: "Verwachtingen had ik niet, ik ben er blind voor gegaan.
In het begin moest ik wennen aan Esther. Dit hoort bij mij en zij heeft dit gerespecteerd.
Na een “wen-periode” liep het lekker. Ik voelde de steeds meer open worden en ben met mezelf aan de slag gegaan. Tijdens de 1 op 1 coaching heeft ze me allerlei kleur-oefeningen gegeven die me tot rust brachten zodat ik mijn creativiteit meer en meer kon uiten. De gesprekken waren soms pittig en confronterend maar ik haalde naar boven waar ik aan moest werken en wat ik met rust moest laten. Dit proces is met vallen en opstaan gegaan en heb nieuwe inzichten gekregen over mezelf. 

De veelzijdigheid van Esther gaf de mogelijkheid om diverse soorten van coaching met haar te doen. Dit maatwerk was ideaal.

Door serieus met de gesprekken, oefeningen en opdrachten aan de slag te gaan heb ik de ruimte gekregen in mijn hoofd om mijn doelen te gaan ontdekken en een manier bedacht en gevonden om deze te gaan bereiken. De opdrachten waren heel uitdagend en zetten aan tot nadenken. Zo ben ik o.a. gaan kleuren en schrijven. Dit was al heel lang een wens van mij omdat ik voelde dat ik dit nodig heb om beter in m’n vel te gaan komen. De coaching van Esther heeft ervoor gezorgd dat dit in gang is gezet.

Esther beveel ik bij anderen aan als een fijne coach met een bijzondere spirituele gave en dat past bij mij. 

Over geld zal ik het nooit hebben met anderen want dat is niet relevant voor mij:
Persoonlijke groei is goud waard en dat telt!"

Met dit traject ga je in 10 weken voelen en ervaren wat voor jou spiritualiteit is. Wat het voor je betekent en wat je er mee kunt. Je voelt je weer lekker in je vel, want je zelfvertrouwen groeit doordat je je intuïtie volgt en weet je dat wat je voelt en ervaart heel "normaal" is!

Leonie over het Je Spirituele Zielsmissie"Ik ken Esther al lang en volgde de cursus Mandala Tekenen bij haar, toen ik me realiseerde dat ik op bepaalde punten in mijn leven vastliep. Esther werkt laagdrempelig, zorgt voor een vertrouwde sfeer en dat geeft een persoonlijk gevoel. Omdat ze ook over haar eigen leven vertelt met vergelijkbare situaties, verkleint Esther de afstand tussen ons. Ze houdt ook goed bij waar je mee bezig bent en zo hoef je niet steeds hetzelfde opnieuw te vertellen. Door te tekenen werd ik mij bewust dat andere mensen mijn leven teveel bepalen en was ik ook even 'verplicht' met mijn emoties bezig. Wat de coaching mij gebracht heeft, is dat ik veel steviger in mijn schoenen sta en ik kan nu beter mijn grenzen aangeven. Ik ben rustiger en zit beter in mijn vel. Ik kan Esther iedereen aanraden!"

Wat gaan we doen?

★10 weken samen aan de slag met om de week 5x een 1 op 1 sessies van ongeveer 60minuten.

★2x chakra analyse t.w.v. 180 euro,

★Daarna volgt speciaal op jouw persoonlijke Zijn en situatie afgestemde coaching,

★Meditaties/visualisatie speciaal op jou afgestemd, die blijven van jou. (t.w.v. minimaal 50 euro per item)

★Je leert je intuïtie vergroten op een creatieve manier en er vooral op vertrouwen, 

★Je gaat (weer) leven met de seizoenen en de maan, kortom volgens jouw eigen natuur.

Verder heb ik zoveel ervaring met intuïtieve ontwikkeling, natuur, kleurenmagie, mindfulness en mindset verandering dat dit er automatisch allemaal in zit. Materiaal krijg je van mij naast een fijn dagboekje om jouw proces in te verwoorden of verbeelden.
Het is teveel om op te noemen!

Starten altijd in overleg.
Jouw investering naast tijd en commitment is 888,=euro. (kan in 1x of in 2 termijnen van 465euro voldaan worden)

Hoe vind je Esther haar stijl van coaching?
Yvon: Ik vond het prettig dat het zo informeel was. Ik denk dat een klik daarvoor wel een voorwaarde is. Al geloof ik dat de mensen die bij jou komen voor coaching, een klik met jou zullen hebben, en zo niet, niet bij jou op het goede adres zijn.
Ik vond het prettig dat ik alles mocht voelen bij jou. De confrontaties vond ik soms lastig. Daarin vind ik jou direct, je bindt er geen touwtjes om heen. Dat is niet altijd even leuk, maar zoals ik al schreef, alles mag gevoeld worden en ieder gevoel vertelt iets leerzaams over mijzelf.

"De veelzijdigheid van Esther gaf de mogelijkheid om diverse soorten van coaching met haar te doen. Dit maatwerk was ideaal.
Esther beveel ik bij anderen aan als een fijne coach met een bijzondere spirituele gave en dat past bij mij. "

★Wilma over het Zielsmissie Coaching : "Ik heb bij Esther eerst het programma B(l)oeiend Zijn gedaan en heb daar veel geleerd. De sessies waren heel fijn, gezellig en hadden gelijk resultaat. Esther kan je op een fijne en rustige manier iets uitleggen. Daarna ben ik verder gegaan met 1 op 1 coaching en tekenen. Ze heeft me weer een groot deel van mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Dank je wel lieve Esther voor wat je allemaal voor mij gedaan hebt."

Deze 10weken geven jou de tijd om alles wat je leert gelijk in de praktijk te brengen en te ervaren hoe gaaf leven vol zelfvertrouwen en volgens je intuïtie kan zijn! En mocht er nou iets niet gelijk lukken, kun je dit gelijk samen met mij tackelen en vol goede moed weer verder!