Doe vandaag nog de gratis Sense of Chakra test!

Home » Jaarlegging 2022

Jaarlegging 2022

Wil jij graag alvast een blik op jouw nieuwe jaar?
Weten wat er in de sterren staat en hoe je hier op kunt anticiperen?
Kun je de steun van kleur wel gebruiken, naast de boodschappen van jouw gidsen?

Dan kun je hier de Jaarlegging 2022 bestellen!

Over de Jaarlegging 2021: Ik ben zeer enthousiast over jouw kaartleggingen, ik bespreek ze regelmatig met mijn vriendin en we komen steeds tot de conclusie dat het wederom ‘treffend’ is. Graag zou ik een jaarlegging voor het nieuwe jaar bij je bestellen.

Op basis van een selfie foto van jou stem ik me af en vraag het Universum mij te helpen jou alvast een kijkje te geven in 2022.
Ik trek een kaart voor elke maand uit het orakelkaarten deck De Geheimtaal van Kleuren gemaakt door Inna Segal.
Tijdens het schrijven komen mooie boodschappen door van jouw gidsen en overleden dierbaren.

Dit alles komt in een kleurrijk pdf document te staan en dit mail ik naar je toe.
Zo kun je het opslaan op je pc of telefoon en kun je het steeds makkelijk raadplegen.

Wat heb ik van jou nodig?

★een selfie zonder filter waarbij je recht in de camera kijkt is alles wat nodig is.

Wanneer de selfie binnen is gekomen in de mail en de betaling van 55euro bevestigd is, gaat de energie gelijk werken.
Het duurt ongeveer 10 werkdagen en dan heb jij jouw Jaarlegging 2022 in de mail. 

Geke: Vorig jaar heb ik een jaarlegging besteld, geen idee wat ik kon verwachten. En ik moet je zeggen dat ik het best heel bijzonder vond, soms keek ik aan het begin van de maand welke kleur mij door de maand heen zou helpen. Maar deed het ook wel eens aan het eind van de maand omdat ik er niet aan gedacht had... en het gekke is dat er dan ook die maand die speciale kleur ik elke keer kon terug halen in bepaalde situaties... ik zou het voor het volgend jaar weer willen... ik heb het echt als bijzonder ervaren...

Mary: Ik lees de jaarlegging elk begin van de maand en pak hem er regelmatig nog even bij. Ik vind het heel bijzonder dat het vaak zo treffend is en het geeft mij vertrouwen in het universum en zekerheid in het weten dat er echt meer is dan dat wat we zien. 

 

Cynthia: Ik heb de kaartlegging uitgeprint en bij me gedragen…. Ik heb gelezen en herlezen. Sommige maanden was het me meteen duidelijk wat de boodschap was, een andere keer iets minder, maar ik nam de info gewoon in me op, soms gebeuren de dingen in het onderbewustzijn, dus ik heb het laten gebeuren :0) Het was een turbulent jaar, maar niet alleen vanwege de Corona situatie, ook ben ik erachter gekomen dat er veel onverwerkt leed weggestopt was. Er op een “alternatieve” manier mee om leren gaan heeft me erg geholpen.

Bedankt en ik ga met een goed gevoel de komende maanden weer mijn kaarten ontdekken !

Neem alvast een kijkje in jouw nieuwe jaar!
De boodschappen van jouw gidsen én de kleuren ondersteunen jou gedurende het hele jaar in dit kleurrijke document wat je heel handig op je telefoon/pc kunt opslaan zodat je het steeds kunt raadplegen. Velen gingen jou al voor en bestellen daarna ook steeds weer voor het komende jaar. Tot 15 december te bestellen. 

Ongeveer binnen 10 werkdagen na ontvangst van betaling en selfie foto zonder filter in je mailbox.