Heerlijk was het op Lorelei, mooie vrouwen ontmoet en daar readings voor gegeven.
De bijzondere Heksen sessie waarbij jouw chakra's 'gelezen' worden, tarot kaarten gelegd worden en de elementen van je geboortehoroscoop bekeken worden, was een succes!
Zo duidelijk en je kunt weer verder. Weet precies hoe jij met jouw elementen kunt werken tijdens rituelen en meer in balans kunt zijn of komen.

"Het is trouwens heel bijzonder wat je hebt geschreven over deze eerste maand, Esther. Ik voelde aan alles dat ik een familie opstelling moet gaan doen en nu las ik van jou dat ik voor heling mag zorgen in de familielijn. ❤️"

"Ik ben zeer enthousiast over jouw kaartleggingen, ik bespreek ze regelmatig met mijn vriendin en we komen steeds tot de conclusie dat het wederom ‘treffend’ is. "

Wat heb ik nodig:
Jouw bestelling hieronder, dan krijg je van mij in de mail alles aangeleverd voor jouw chakra reading, zo gauw ik die terug heb maken we een afspraak voor een zoom of je komt naar Harderwijk.

Zo gauw alles binnen is, gaat de magie werken!

De Heksen sessie is tot en met 08-08-2024 verkrijgbaar!

Sale!

Lorelei Heksen sessie

€ 97,00 € 50,00
Sale!

Lorelei Heksen sessie

€ 97,00 € 50,00

Sneak peek in de rest van jouw 2024? Balans opmaken waar je nu staat en hoe nu verder om van jouw jaar een geweldig jaar te maken? Je Zielsmissie leven?

Boek dan nu gelijk jouw Lorelei Heksen sessie!