Home » Samen aan de slag! » Jaarprogramma Is dit nu alles?!

1 oktober gaat er een nieuw Jaarprogramma Is dit nu alles?! van start!


Samen doorlopen we het einde van dit vreemde 2020 en beginnen we graag aan het nieuwe jaar.

Het Jaarprogramma heeft alles wat ik weet en kan en brengt jou tot een droomleven vol ongekende mogelijkheden.
Je bent tijdens dit jaar bezig met een enorme transformatie en dat kan eng klinken, maar dat is het zeker NIET!
Omdat je steeds beter weet wat je wilt - en vooral wat je NIET wilt - doordat je weer luistert naar je intuïtie.
En je zelfvertrouwen krijgt een flinke boost waardoor jouw grenzen duidelijker worden. Voor jezelf én voor de ander.
Daardoor kies je steeds het juiste en veer je veel makkelijker terug als er iets niet goed gaat of de boel op z'n kop zet. Want ja die dingen gebeuren nu eenmaal. Daar hebben we het afgelopen jaar genoeg van gezien!


Dus nooit meer het gevoel dat je alles alleen doet.
Geen gesnauw en gevit meer naar je geliefden, want die zijn zo lekker dichtbij en veilig.
Nooit meer ja zeggen, terwijl je nee bedoelt! 


Wel vrolijkheid, kleur en magie in je leven.
En rust en ruimte voor jezelf.
Moet jij eens zien wat voor effect dat heeft op jou en jouw gezin!

Je weet dat als je mij kent en volgt dat het lifechanging en magisch is, vol intuïtieve ontwikkeling, kleurenleer, chakra’s, creatieve oefeningen, lichaamswerk en de natuur.
Online en offline.
Coachcalls en toffe workshops.
Zonder bullshit.
Geen flauw gedoe en gezweef.
Met beide benen op de grond en een heleboel lol en lachen!

En dat je er voor de rest van je leven profijt van hebt!
Hoe kun je dit dan weigeren?!!

Jij roept zo nooit meer wanhopig en moedeloos:
“Is dit nu alles?!!!” !
Ja.. dat roep je trouwens wel maar met een hele andere intonatie; die van is het zo simpel!?!! Waarom ben ik dit niet eerder gaan doen?! Esther waar was je?!


Het kost wel iets van je tijd.. maar hey, dat win je gelijk weer terug! Je verspilt geen tijd meer met onzinnige dingen die je eigenlijk niet wilt..Want luisterend naar dat stemmetje, die van je ziel, weet jij precies wat goed voor je is!
Ofcourse zal het wat zeer doen, maar nooit meer dan je aankunt.
Enne no pain no gain!


Uiteraard zijn er ook kosten aan verbonden.
Lifechanging is onbetaalbaar.
Mijn programma is heul betaalbaar! 
Eigenlijk belachelijk, zo veel waarde als je krijgt, de resultaten die je - bewezen - boekt en dan het bedrag... een no-brainer!

 

Lisette: "Na het proefgroepje in het oude huis werd mijn leven op zijn kop gezet door externe factoren. Wat was ik blij dat ik al een basis had geleerd bij Esther! Doordat ik in die periode daarna ook het Magical Me-programma ging doen, heb ik mezelf nog beter leren kennen en kon ik deze ommezwaai rustig maken. Maar ik wist dat ik nog niet klaar was met MIJ. Daarom was het Jaarprogramma Is dit nu alles?! precies wat ik nodig had.
Het jaar is nog niet om, maar ik voel me zekerder dan ooit. Ik maak mijn doelen in kleine stappen en geniet van de uitkomst. Hoe? Door de opdrachten, zoals een zentangle, lotus, chakra inkleuren, collage, meditatie, kaartlegging en nog zo veel meer! Elke periode doen we (jaja, we zijn met 5 dames) weer nieuwe ontdekkingen over onszelf. We delen dit in de besloten groep en moedigen elkaar aan, steunen elkaar en herkennen onszelf in elkaar. Ik ben me veel bewuster van mijn plek in dit heelal, alles gebeurt voor en met een reden, vaak vallen na een poosje de stukjes op hun plaats, geeft het mij inzicht in mijn leven. Ik kan het je aanbevelen als je graag  jouw doelen wilt achterhalen en je zeker wilt voelen in je leven. Gewoon doen dat Jaarprogramma!"

 

Je betaalt technisch gezien per maand maar 75 euro (!!). Hiervoor krijg je een orakelkaart, 1 tekenopdracht elke 20e van de maand, minimaal 1 schrijfoefening, per kwartaal een chakra/aura reading, meditaties speciaal voor jou, updates over de maan en haar energie, online workshops, diverse oefeningen/tips en een half uur coach call aan het einde van elke maand.
Kortom een feestje! En dat een jaar lang!


Er zijn meer coach calls van 30min te boeken a 35euro, live workshops a 27, 50euro eens per maand en een VIP dag a 125euro.