Home » Samen aan de slag! » Jaarprogramma Spirituele Reis

1 februari 2021 gaat er een nieuw Jaarprogramma Is dit nu alles?! van start!

Hmm.. je weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar je durft nog niet op je intuïtie te vertrouwen.. Je wilt niet zweverig genoemd worden en daardoor maak je steeds keuzes die niet bij je passen.. En zit je met de gebakken peren: een leven dat je niet volgens je eigen ik leeft.. Met alle gevolgen van dien: je zou gelukkig moeten zijn, maar het schuurt en irriteert en je bent niet die leuke vrouw, moeder, partner die je voor ogen had.

Hoe mooi is het dan dat ik een programma voor je heb, dat je leert vol zelfvertrouwen een droomleven volgens jouw intuïtie te leven?!
Dat je ervaart hoe makkelijk het anders kan, wat veeel beter bij je past, omdat JIJ dat bent.
Het resultaat? Een relaxte vrouw/moeder die vol zelfvertrouwen haar intuïtie volgt en een heerlijk leven leidt.
En is er eens iets aan de hand, dan laat jij je niet gek maken, veer je gemakkelijk weer terug.

Gelijk begin januari zijn er (online) kennismakingsgesprekken en 1 februari gaan we starten. Er is plek voor maar 8 dames.
Toffe oefeningen op creatief en intuïtief gebied per mail, leven met de seizoenen, jouw cyclus, de Maan, chakra analyse en leven met de chakra's, orakelkaarten voor extra steuntje in de rug, workshops via zoom, ik ben per mail beschikbaar voor vragen en feedback én elke maand 2x een persoonlijk 1 op 1 coachgesprek van een half uur via video of gewoon bellen.
Dit alles voor maar 75€ per maand!!
Geef je vandaag nog op!

Lisette: "Na het proefgroepje in Esther haar oude huis werd mijn leven op zijn kop gezet door externe factoren. Wat was ik blij dat ik al een basis had geleerd bij Esther! Doordat ik in die periode daarna ook het Magical Me-programma ging doen, heb ik mezelf nog beter leren kennen en kon ik deze ommezwaai rustig maken. Maar ik wist dat ik nog niet klaar was met MIJ. Daarom was het Jaarprogramma Is dit nu alles?! precies wat ik nodig had.
Het jaar is nog niet om, maar ik voel me nu al zekerder dan ooit. Ik maak mijn doelen in kleine stappen en geniet van de uitkomst. Hoe? Door de opdrachten, zoals een zentangle, lotus, chakra inkleuren, collage, meditatie, kaartlegging en nog zo veel meer! Elke periode doen we (jaja, we zijn met 5 dames) weer nieuwe ontdekkingen over onszelf. We delen dit in de besloten groep en moedigen elkaar aan, steunen elkaar en herkennen onszelf in elkaar. Ik ben me veel bewuster van mijn plek in dit heelal, alles gebeurt voor en met een reden, vaak vallen na een poosje de stukjes op hun plaats, geeft het mij inzicht in mijn leven. Ik kan het je aanbevelen als je graag  jouw doelen wilt achterhalen en je zeker wilt voelen in je leven. Gewoon doen dat Jaarprogramma!"

Kortom een feestje vol magie! En dat een jaar lang!