★Everyday Magick start 1 juni (gratis challenge)★

Home » Trainingen en coaching » Aarde Magie/Earth Magick

Aarde Magie/Earth Magick

De Aarde Magie training is vanaf NU live!
Het gaat over terug naar je eigen natuur, alle 'opsmuk' achterwege laten en jezelf zien, voelen en ervaren als een prachtige pure vrouw die leeft volgens haar intuïtie en Zielsmissie.
Na deze training heb je een innerlijke reis afgelegd in jouw heiligdom, je vrouw zijn en weet je meer over jezelf en wat je hier komt doen, je Zielsmissie is duidelijker en je hebt een creatieve en spirituele quest gedaan.
On top of that heb je een hele fijne fysieke reminder met de tekeningen en de art journal opdrachten!

★Aarde Magie staat centraal. Natuur, jouw natuur, de Maan, jouwcyclus.
Sacred Feminine staat centraal, de heiligheid van de vrouw, jouw Zijn.

★Elke maand een bijeenkomst (online versie: een mail) in mijn Boshuisje, we zetten de tekening op die je thuis verder gaat maken, je ontvangt een mail met daarin art journal onderwerpen en opdrachten, de bijbehorende meditatie, de orakelkaart en jouw persoonlijke thema.
Je maakt intuïtief een tekening aan de hand van een met de passer opgezette vorm, jouw tekening en creaties neem ik de volgende bijeenkomst (online versie: in een zoom sessie) met je door en geef hierop feedback.

★Elk gewenst moment kun je beginnen, de training bestaat uit 5 maanden/onderwerpen en de natuur staat centraal. Je krijgt vragen en informatie van mij over het thema van die periode en je ontwikkelt jouw persoonlijke focuspunt. Je hebt geen tekenervaring nodig.

★De prijs is 333,- euro en is ook in 2 termijnen van 175,-euro te betalen.
(Is de betaling dan nog een issue voor jou, neem even contact op)

Je hebt nergens ervaring voor nodig.
De opdrachten zijn door iedere vrouw te maken, het is jouw persoonlijke proces waarbij je zelf inspireert en door anderen geïnspireerd wordt.

Wil je even met mij bespreken of dit iets voor jou is?
Dat kan uiteraard, ik bel je dan even op.