★Everyday Magick start 1 juni (gratis challenge)★

Home » Trainingen en coaching » Bloeiender Leven training

Bloeiender Leven training

Soms.. denk ik weleens: Ligt het nu aan mij?
Zag ik daar iets? Valt mij alleen dat witte veertje op? 
Of ben ik de enige die geïnteresseerd is in meer diepzinnige gesprekken ipv koetjes en kalfjes?
En zie ik daar nu alweer 11:11uur op de klok staan?
Ik zou zo graag eens meer willen weten over wat het betekent en met gelijkgestemden hierover praten en leren..

Begin vandaag nog aan Bloeiender Leven!
Hier ervaar je namelijk wat er allemaal mogelijk is en leer je je spirituele talenten en interesses te omarmen in plaats van te negeren of sceptisch naar te kijken.

Dit is mogelijk... met de 12 weken training Bloeiender Leven!
We gaan samen op weg, je doet fijne oefeningen om je intuïtie en zelfvertrouwen te ontwikkelen, je bewustwording groeit vanaf dag 1 al gelijk en je creativiteit wakkeren we weer aan, want intuïtief leven en kleurenmagie is zo raar nog niet en heel praktisch in je dagelijks leven toe te passen!

Hoe dit mogelijk is?
We starten met een zoom meeting (online gesprek) om even elkaar te leren kennen en in kaart te brengen waar voor jou de meeste winst te behalen valt. Dat doen we aan de hand van het intakeformulier dat je per mail van mij krijgt.
Daarna spreken we af welke dag we gaan beginnen en dan begint de rest van je leven!
Elke week begin je met een mail met daarin oefeningen die leuk zijn, maar wel iets met je doen. En ze kosten niet heel veel van je tijd.. ook niet onbelangrijk toch?!
Als je een oefening ervaren hebt of een creatie af hebt, mail je dit naar mij en ik geef jou korte feedback per mail.
Ook heb je toegang tot de Facebook groep Bloeiender Leven.
We sluiten af met een zoom meeting om alles nog eens te evalueren, wat je ervaren hebt, anders doet nu en hoe het na dit Bloeiender Leven traject met je is.

Aan het einde van de rit heb je op een toffe manier ervaren wat jouw spirituele talenten voor je kunnen doen en leef je een magisch leven!

★ Danielle over de training Bloeiender Leven:

In het algemeen vond ik het een hele goede, complete cursus. Het was vrij lang. Ik denk dat dat wel weer goed is, omdat sommige gewoontes er dan beter in komen. Zo schrijf ik nog steeds bijna elke morgen in mn journal en ben ik ook voor de lol mandala's gaan tekenen. Ik denk niet dat dat gebeurd zou zijn als het maar een of twee weken had geduurd. 

Ik vond de veelzijdigheid heel goed. Het kan dan bijna niet zo zijn dat het niet bij je past. De ene oefening zal beter gaan dan de andere, maar er zitten altijd oefeningen bij die wel raken. Het zet je aan het denken over dingen. Ook het feit dat je gedwongen wordt om af en toe even ervoor te gaan zitten, is heel goed. Ik denk dat ook vooral. Het is even een min of meer geforceerde 'me-time'... 

Er waren in mijn beleving geen dingen minder goed. Het enige wat voor mij soms wat verwarrend was, was de uitleg van de mandala's tekenen. Die moest dan soms ergens anders gehaald worden. Was ik daar de inlog weer van kwijt. Dat zegt duidelijk ook iets over mijn organisatie. Maar goed, dat werkte bij mij iets minder goed.

De begeleiding is heel erg goed. Er komt echt inhoudelijke reactie op wat ik instuur en daar heb ik ook echt wat aan. Het helpt me te kijken naar wat er echt speelt en het helpt me ook weer vooruit. Esther is heel benaderbaar en reageert op alles, ook als het even minder relevant voor de training is.

De opzet van de mailtjes was consequent hetzelfde. Dat vond ik heel prettig. Dat maakt het overzichtelijk en begrijpelijk. De meditaties waren mooi. Ik neem me steevast voor ze vaker te luisteren. Dat lukt alleen nog niet. Wel het tekenen lukt meer en dus het schrijven in mijn journal. 

Één keer per week een mail is prima. Ook daarvan wist je wat te verwachten. Esther paste zich ook aan mijn tempo aan. Vanwege allerlei dingen die er speelden, had ik minder tijd. Esther vraagt dan zelf of ze even moet wachten met de volgende mail. Geen oordeel, gewoon meebewegen en toch motiveren. Dat heb ik als heel prettig ervaren.

Ik zou voor deze training een 9 geven. Dat heeft vooral te maken met de blijvende veranderingen die ik ervaar en de goede begeleiding. Ik zou zeker aanraden dit te doen. Vanwege de veelzijdigheid en de duur van de training, behaal je zeker resultaat.

Naast je tijd investeer je het volgende in jezelf:

- 450euro. (in termijnen te betalen)

- wat materiaal, je kunt van alles aanschaffen aan materiaal om te tekenen/een moodboard te maken/te schilderen, maar je kunt ook even kijken wat je zelf al hebt of misschien kun je het lenen van iemand. 

Veel gestelde vragen:

12 weken lang met jezelf aan de slag. Waar moet ik die tijd vandaan halen in vredesnaam?!
Dit krijg ik vaker te horen. 
Maar wil je verbetering van je leven, dan zit daar de 1e clou..!
En trust me.. het lukt uiteindelijk iedereen!

★ Ik ben wat huiverig voor wat het allemaal losmaakt. 
Er gebeurt niks meer dan jij toelaat, heb dat vertrouwen in jezelf.
En daarnaast loop ik met je mee en kijk ik met je mee, dus dat komt helemaal goed!

★ Ik ben helemaal niet creatief, kan ik dan wel deze training volgen?
Jazeker! Je hoeft hier helemaal niet creatief voor te zijn namelijk. De oefeningen zijn erg laagdrempelig en bij mij is alles wat je maakt goed! Je creatie vertelt je heel veel en dat willen we weten. En oefening baart kunst, je zult verstelt staan van jezelf!

Nu met bonus bij inschrijving en aanbetaling voor 31 december 2021: een Half Jaarlegging 2022 t.w.v. 30 euro!