Is het tijd voor de 'deep dive' in jouw gevoeligheid en spiritualiteit?
Wil je nu echt, echt, echt jezelf een cadeau doen en je spiritualiteit én creativiteit leren omarmen?
Zodat je eindelijk die zielsmissie duidelijk krijgt, er van alles geheeld wordt in jouw karmische systemen en je een heerlijk leven kunt leiden vol diepgang?

Maar vind je dit ook wel een beetje spannend?
En weet je niet goed of je het allemaal wel kunt?
Maak je je vooral zorgen over wat er dan allemaal gaat gebeuren?

Hoe fijn zou het dan zijn dat er iemand met je meekijkt en je laat ervaren wat je er mee moet of kunt..!
Want je weet al het één en ander, maar niet genoeg voor je gevoel, maar het ontkennen gaat ook niet meer.
Je kunt al niet meer terug.

En je wilt niet meer terug!

Hoe prettig is het dan, dat we samen aan de slag gaan en ik die onzekerheid bij je weg kan nemen en jij er zelfvertrouwen voor in de plaats krijgt?!

We gaan samen op chakra reis en beleven de 7 hoofd chakra's bij dit Chakra coaching traject.
Elke coaching periode staat een chakra centraal en beginnen we steeds met een sessie bij mij in de praktijk.
Je krijgt uitleg over het chakra, je maakt tijdens het hele traject een aantal keer een chakra analyse, we zetten de tekening op met een passer, je gaat thuis aan de slag met het chakra en krijgt een reader per mail toegestuurd. 
Je maakt een chakra hoekje/altaar in huis en je maakt de tekening, je doet de opgegeven oefeningen, meditaties/visualisaties en houdt bij hoe dit gaat en vooral hoe het voor je voelt en wat je ervaart. 
Tussendoor hebben we een keer facetime contact en kun je per mail vragen stellen en creaties/ervaringen insturen.
Aan het einde van de periode komen we weer bij elkaar, bespreken het chakra en je krijgt de uitleg etc. voor het volgende chakra.

We komen 8 keer bij elkaar in sessies van 1 uur tot max 1,5 uur in Harderwijk.
Het gaat in overleg op welke dagen en of er 3 of 4 weken tussen de sessies zitten.
Al het materiaal zoals papier, dagboekje, de passer en de kleurpotloden (in bruikleen), tijdschriften voor moodboard etc. is inbegrepen en krijg je steeds van mij mee.
Jouw investering in dit complete traject is, naast tijd en enthousiasme, 1222,=euro. #angelnumbers
(dit kan in 1x of in 6 termijnen van 233,=euro worden voldaan). 

 

Anita over haar Chakra reis:

Ik vond het een fijn traject, open, in het begin wist ik eigenlijk nog niet helemaal wat ik precies moest verwachten. Maar dat heb je waarschijnlijk met Chakra’s, het blijft toch een beetje "vaag". Terwijl je denkt dat er niet heel veel gebeurd, gebeurt er juist heel veel. Ik heb meer inzicht in mijn dagelijkse (on)bewuste processen. Ik heb meer leren vertrouwen op mijn gevoel en eigen intuïtie. Nog meer verdieping en kennis van de chakra’s opgedaan. Welke tools kun je bij welk chakra inzetten. Bewustwording waar sta ik mijn proces, wat komt steeds terug. En ik ben gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling. Esther is no nonsense, maakt het niet mooier, less is more, duidelijk, het is zoals het is, op een nuchtere manier, absoluut niet zweverig. Je moet het wel zelf doen, ze is geen goeroe die het voor je oplost. 😊 Heel fijn persoon om dingen mee te delen. En voor de prijs krijg je nog veel meer dan je van tevoren weet. Het levert je meer op dan je van tevoren verwacht.

 

Je zult ervaren dat jouw spirituele talenten en Zielsmissie steeds duidelijker worden vanaf de 1e sessie en hoe mooi kleuren en chakra's werken bij heling.
Er verandert van alles in je bewustzijn en je merkt dat wat er tot nu toe “verkeerd” is gegaan in je leven verbeterd.
Je intuïtie wordt steeds sterker en je krijgt er meer vertrouwen in, je weet straks vol zelfvertrouwen de juiste keuzes te maken voor een heerlijk spiritueel leven vol diepgang. En als bonus krijgt jouw creativiteit een enorme boost en kun je die in gaan zetten bij alles wat je doet.

Het is een prachtige spirituele reis en inwijding in de chakra's, ook nuchter en praktisch, die jou daar brengt waar jij wil zijn en zelfs verder dan je voor ogen had aan het begin!

Q & A:

Ik kan helemaal niet tekenen! Kan ik dan wel meedoen?
Uiteraard! Je hebt geen tekenervaring nodig, alles wat je tekent is goed! En gaandeweg zul je versteld staan van jouw creaties.

 

Ik woon niet in de buurt van Harderwijk, kan het ook online?
1x in de zoveel weken reed ik naar Grolloo in Drenthe voor mijn opleiding Spiritueel Kunstzinnig tekenen en naar mijn coach in Moordrecht in Zuid Holland. Een cadeautje waren die dagen en de reis erheen lekker met muziek aan en de reis terug mijmeren over wat ik die dag had gedaan/geleerd. Sowieso is face to face is echt prettiger voor jouw ontwikkeling.