Practical Magick training 

Start de eerstvolgende maandag nog met het ontwikkelen van jouw spirituele talenten en het versterken van jouw intuïtie op een laagdrempelige manier & ervaar zelf dat er in jouw dagelijks leven heel veel magie is!

Je krijgt aan het begin van de week een mailtje met spirituele bewustwording oefeningen die voor de hele week zijn.
De oefeningen nemen niet veel tijd in beslag en je kunt ze op elk gewenst moment doen.
Maar het resultaat dat je boekt door dicht bij jezelf en in je lijf te blijven, is geweldig!

Na deze 4 weken heb jij meer zelfvertrouwen wat betreft jouw intuïtie en wie je bent.
Op naar een magisch leven waarin je jouw handleiding kent, je Zielsmissie leeft en doet waarvoor je hier bent!

Voor maar 75euro doe jij deze transformatie training waar je je hele leven gemak van hebt, z'n prijs dus 3dubbel dwars waard!

Marije: "Ik deed mee met de training omdat ik eerder trainingen van Esther heb gevolgd en weet hoe zij mij kan inspireren en hoe haar oefeningen en manier van leven mij een fijn gevoel geven en verder helpen. Daarnaast vind ik kijken naar jezelf en blijven ontwikkelen altijd goed.
Ik geef de training een dikke 10. Op een relaxte manier intuïtief leven, stilstaan, tijd voor jezelf nemen: komt het helemaal na. Het geeft mij direct een goed gevoel om 's ochtends helemaal voor jezelf op te staan en jezelf niet in de drukte te verliezen. De oefeningen leren je, naast tijd voor jezelf nemen, ook weer meer over jezelf; mits je wel goed wil kijken en nadenken wat iets nou betekent. 
Wat mij echt opviel is dat je echt iedere dag dingen kan doen om je goed te voelen en vaak zijn het de 'simpelste' dingen, makkelijk toepasbaar en die je direct een goed en liefdevol gevoel geven. Daarnaast viel mij ook op dat de combi fijn is van oefeningen zoals in deze training. Omdat je zorgt dat je rust neemt, en wat leert over jezelf, en hier weer mee verder, creatief bezig bent. Dus op alle fronten voelde ik mij gestimuleerd. 

Deelneemster: Dank je wel voor de fijne opdrachten. Ik deed mee met de Practical Magick training omdat het me een laagdrempelige manier leek om kennis te maken met wat jij doet.(je hebt mij n stoel aangeboden op de Witch Orleans Market met mijn pijnlijke voet)

Ik geef het traject zeker een 10, was fijn om wekelijks n stok achter de deur te krijgen om even wat extra tijd voor mezelf te nemen. Denk dat het traject zowel voor beginners als gevorderden kan helpen, zelf mediteer ik bijna elke dag en journal wekelijks, om hier mee te beginnen is dit denk ik n fijne stap. Het heeft me ook echt wel aan het denken gezet over waar ik nou echt blij van wordt, vergeet ik nog wel eens in alle hectiek. Heb voor mezelf n  opdrachten lijstje gemaakt met daarin fijne me momentjes voor deze week.

Ik zou het zeker aanbevelen juist omdat het fijne kleine herinneringen zijn voor jezelf dat er veel gebeurt als je ergens eens anders naar kijkt.( wat is je favoriete kleur en wat niet, brief aan jongere zelf) Wat ik merkte met stukjes me time nemen is dat het steeds makkelijker wordt naarmate je het steeds doet. Ik schreef alles op en zelfs daarbij kwam er verandering, de letters zijn ronder geworden.

Nogmaals dank je wel

Deze online training laat je kennismaken met jouw spirituele talenten, bewuster leven en meer in je gevoel, je lijf zijn. Kun jij wel wat meer rust in je leven gebruiken en je zelfverzekerd voelen in elke situatie? Bestel dan snel en ga de eerstvolgende maandag beginnen met het leven van jouw Zielsmissie!