Hoe vat je nu samen alles dat geweldig tof, heel hoog in afstemming 'alignment' en flow zit en tegelijk zo nuchter, down to earth met je voeten in de klei is...?!

Want dat is wat het is, jouw wilde wijze vrouw naar boven laten komen uit jouw onbewuste.
Die contact heeft met Moeder Aarde, voelt wat het Universum is, alles omvattend wijs en tegelijkertijd niks wetend en de leerling zijn en blijven.
Oké zijn met jezelf. 
Helemaal.
Puur.

Alleen maar Zijn.

En dat is heel gaaf.
Ontroerend mooi en rauw tegelijk.
Lelijk durven zijn.
Bloedeerlijk.
Snot voor je ogen jankend.
Maar ook zo uitbundig blij zijn.
Dansen. Gek, gracieus, mooi, ritmisch en wild als die oerkracht die in je zit.
Zoveel tegengestelde emoties, gevoelens en alles wat jij bent, komt aan bod.

Een cadeau.
Dankbaar dat ik het zelf mag ervaren, zo kan Zijn, maar het ook bij jou mag aanwakkeren.
Het vuurtje binnen in jou mag opporren.
Je aanjagen en tegelijkertijd koesteren en geruststellen.

Dit programma of traject.. of liever gezegd, deze reis in jezelf..wauw.
Het allergrootste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Het vergt wel lef. Moed.
Maar dat kun jij.
Als je al tot hier bent met lezen.. is het waarschijnlijk heel erg nodig om dit jezelf te gunnen.
Of zelfs niet anders meer te kunnen, dan door te gaan met deze weg.

Ik nodig je uit.
Om voor jezelf te gaan staan.
Je innerlijke heks naar buiten te laten komen
"I've got your back"

Samen op pad.. 

Wilde wijze vrouw Anne H:
"Wat ons contact mij tot nu toe heeft gebracht is: Inspiratie en motivatie om (weer) vanuit licht en liefde te leven. Meer bewustwording van gedachten en gevoelens en de reflectie daarop, waardoor ik meer zelfregie ervaar. Daarnaast vind ik het heerlijk om de spirituele dingen in het dagelijkse leven te ervaren en jouw nuchterheid helpt als een spiegel daarin. 🤭 Vooral weer kunnen genieten van ieders eigenheid, eigen kracht, nieuwsgierigheid naar mogelijkheden in het leven (en patronen los kunnen laten etc) en je eigen ruimte innemen zijn voor nu de belangrijkste gebieden waarop ik mede door jouw hulp aan het groeien ben." 

JdV: "Ik heb Esther ontmoet bij de workshop Kennismaking met Intuïtief tekenen. Ik was verbijsterd over haar inzicht. Wat zij toen opmaakte uit mijn tekeningen sloot precies aan bij mijn karakteristieke eigenschappen. Na een intake, besloot ik om met mijzelf aan de slag te gaan. Bij elk sessie krijg je nieuwe inzichten van Esther o.a. via de natuur, edelstenen, kruiden, je tekeningen. Dit is echt verrassend en leerzaam! Haar positieve instelling en warme persoonlijkheid hebben mij weer laten bloeien!
Ze geeft je telkens tips over hoe je in je leven iets aan kunt pakken. Door te oefenen en vooral te blijven oefenen, kom je steeds een stapje verder. Ik heb mijzelf en mijn enthousiasme weer terug gevonden!"

En dan nu praktisch:

Een op jou afgestemd pad, waarin het volgende sowieso aanwezig is:

de natuur
de elementen

de maan
godinnen

heksen
chakra's
tekenen
schrijven
kleurenmagie
body mind soul & spirit werk

meditatie/visualisaties
mediumschap
orakelen & divineren
intuïtieve ontwikkeling
astrologie
human design
praktische tools
dagelijkse magie

en nog veel meer...

Verder hoe of wat: je gaat 10 sessies bij mij in Harderwijk in m'n beroemde Boshuisje volgen, al het materiaal wat er nodig is krijg je van mij en is inbegrepen, de sessies vinden om de week plaats, je leert ook alles zelf te doen en dit alles en nog veel meer is voor jou!
Investering naast tijd en energie 3333,= euro. (ook in 6 termijnen te voldoen a 555,50euro.)

Aanvang en sessies data in overleg.

*nu als bonus een tarot legging a 97euro!

Wilde wijze vrouw A.B. "Zo bijzonder hoe Esther informatie haalt uit een paar ‘krabbels’ die je zet, ongelooflijk! Spot on 🙏 de intuïtief tekenen sessie die ik bij haar heb gedaan heeft me zo veel geleerd! En met een paar praktische tips voel ik nu zelf ook het verschil, rustiger en meer geaard. Ook de kaarten die ze trekt, het is magisch en elke keer denk ik weer ‘hoe dan?!’! Maar dit alles ook nog eens op een zo natuurlijke en ‘gewone’ manier. Aanrader!! Nogmaals dank Esther!"

Wilde wijze vrouw Suuz: "Esther is zo ja..wijs, elke keer sta ik versteld dat ze precies zegt of weet wat ik nodig heb. Vaak in het moment als we samen zijn, maar ook op de app. Een enkele keer valt bij mij het kwartje later. Thuis zijn ze maar wat blij met hoe ik me ontwikkel. Esther is een heerlijk mens, wijze vrouw, godin om te zien met haar grijze krullen en wauw wat gaaf dat ik van haar mag leren. Ze haalt alles wat ik van haar vind en zie in mij naar boven. Ik heb nu zoveel meer zelfvertrouwen. Voel me zelf een wijze godin!"