Home » Ervaringen

★Suzan over creatieve coaching:
"Het eerste gesprek was gelijk al ontspannen en prettig, Esther is erg open en luistert goed naar wat er gezegd wordt. Alles was duidelijk, hoewel het verloop van het traject uiteraard bij de intake nog niet helemaal uitgetekend was. Esther levert echt maatwerk.
Ik vond het erg plezierig om naar Esther toe te gaan om te tekenen en te praten.
Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, en vooral over het resultaat!
Esther is naast dat we ook heel gezellig gewoon hebben gekletst, zeer professioneel en kundig.
Ik kan je Esther echt aanbevelen!"

★Bertina over B(l)oeiend Leven in 6wkn Rust in je Hoofd:

"Ik mocht 1 van de deelnemers zijn van het eerste B(l)oeiender leven programma. Een mooi programma waar je opdrachten uit gaat voeren, gaat schrijven, en vooral naar jezelf gaat kijken, luisteren, voelen. Sommige dingen weet je ergens in je achterhoofd misschien al wel, maar je wordt je nu bewust van hoe je in elkaar steekt. Ik heb het als een heel prettig en mooi programma ervaren en ga ook nog door met het vervolg. Wat ik ook leuk en fijn vond, is dat je in een besloten groep op FB contact met de mede-cursisten hebt en elkaars wonderlijke creaties kan en mag bewonderen. Ook kun je daar dingen delen waar je tegen aan loopt of juist de dingen die je even met de groep wilt delen. Probeer het ook eens!"

★Elvera over B(l)oeiend Leven in 6wkn Rust in je hoofd:

“De 6 weken B(l)oeiender leven online tekencursus van Esther Foppen zit er helaas weer op! Ik kan het echt aanraden! Het is meer dan alleen tekenen, er zitten ook andere opdrachten bij. Je staat weer eens stil bij hoe je in het leven staat en wat je graag zou willen (veranderen). Het tekenen zelf is erg rustgevend en doet iets met je. Dat valt niet uit te leggen, dat is voor iedereen persoonlijk. In een besloten groep deel je je ervaringen met de anderen die dit ook doen. Zo ontmoet je bijzondere mensen en kun je overleggen als je eens vastloopt. Ik vond het erg leuk om te doen en het heeft me veel gebracht."

★Lisette over het groepstraject Meer Energie & Magie:

"Ik vond het erg leuk en leerzaam. Ik heb geleerd ook aan mezelf te werken en dat het belangrijk is eerst ook vooral mezelf te zijn. Het was redelijk intensief, mijn lijf reageerde ook op alles. Ik had niet echt een voorstelling van te voren. Ik was al vaker met Esther in gesprek geweest, en door de oefeningen en de gesprekken met de anderen kreeg het misschien nog meer lading voor mij. Ik hou van Esther haar manier van coachen. Uiteindelijk weet je mij zelf mijn antwoord te laten geven. Ik vond de kleine groep ook erg prettig. Ik heb deze vorm van coaching al aangeprezen bij anderen. Ik ben zelf tot inzicht gekomen en dat gun ik iedereen. Want echt gelukkig zijn met de anderen, gaat toch echt het beste als je ook gelukkig bent met jezelf. "