★Ik heb je hulp nodig!

Gepubliceerd op 14 april 2023 om 12:59

Allemaal nieuwe dingen hier en voor 1 heb ik je hulp nodig!

Ik heb de Relaxt Intuïtief Leven training en die boekte onwijs goede resultaten.
Nu ben ik ondertussen weer "gegroeid" en doe ik sommige dingen wat liever dan andere dingen, dus heb ik de training aangepast. 
En wil ik graag je feedback op de nieuwe versie.
De oude versie was maar 57euro, belachelijke prijs als je ziet hoeveel je er uit haalt aan meer zelfvertrouwen in het volgen van je intuïtie, het bewuster worden van wie je bent, wat je spirituele talenten zijn en dagelijkse magie, en ik ga misschien de prijs nog aanpassen.
Dat weet ik nog niet.
Maar die pilot versie, dus aangepast naar de energie & mijn wijsheid van nu, kun jij dus nog volgen voor die lousy 57euro en je krijgt van mij ook gewoon coaching daarop!
En ik wil graag van jou weten of alles duidelijk is, of dat ik niet veel vakjargon praat, en misschien heb je nog wel een idee voor een betere naam voor de training.
Wil je me hierbij helpen, stuur me dan voor zondagavond even een mailtje, dan kun je maandag beginnen met de rest.

En dan supergoed nieuws!!!
We hebben een andere, maar hele toffe, nieuwe locatie voor de Wise Women Retraite!
Superblij zijn Heidi en ik!!
Elise en Pieter Mink hebben Chateau du Grand Lucay en wow wat een toffe plek!
Hun website is op dit moment even 'under construction' maar je kunt de gite die wij bij hen gebruiken tijdens de Wise Women Retraite wel bekijken via deze link van Natuurhuisje.
De contacten die we hebben zijn helemaal in 'alignment' zoals dat zo mooi heet en van Elise weten we dat ze zelf ook therapeute is en allerlei activiteiten organiseert in hetzelfde vakgebied als Heidi en ik.
Over iets meer dan een maand is het zover en er is voor jou nog een plekje vrij als je wilt. Wacht niet te lang, voor die tijd hebben we namelijk nog zoomsessies met de deelneemsters en het is supertof en vooral handig - mocht je samen willen reizen of aan willen sluiten in de colonne op weg naar - om daar bij te zijn!
Heb je vragen, nog twijfels of is de prijs een bezwaar, neem even contact op via wisewomenretraite@gmail.com dan denken we graag met je mee.

Nog meer tof en nieuw: als je me volgt en onlangs nog op mijn site hebt gekeken: ik heb nieuwe foto's!! 
Deze toffe foto's waar ik gewoon echt echt echt heel mooi op sta, zijn gemaakt door Hanna Geels. Dit is gewoon een powervrouw die pure magie verricht wanneer zij jou op de foto zet!
Aanrader dus!
Voor de onderneemsters onder ons: ze heeft een Full Moon Journey, speciaal met branding.

★Esther

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.