Home » Recensies

★Mary over de workshop Kleurenmagie en de VIP dag
Altijd fijn bij Esther! De workshop kleurenmagie was laagdrempelig, praktisch en verhelderend. Esther Foppen neemt de tijd om jouw tekening te interpreteren samen met jou. Zo krijg je inzicht in wat er speelt, wat je zou kunnen doen en hoe kleur erbij kan helpen. Een fijne, ontspannen setting zodat iedereen zich veilig voelt. Gaaf om te ervaren en een aanrader, mocht je twijfelen.

Maar mocht je echt jezelf willen verwennen: boek een dag bij haar. Zo’n een-op-een workshop is superleuk, verhelderend en praktisch inzetbaar. Naast dat je gewoon een dag heerlijk in de watten wordt gelegd.
Bedankt, Esther!

Margret over Intuïtieve coaching: Ik voel me sinds ik met Intuïtieve coaching ben begonnen, lekkerder in m'n vel.  De bodyscan werkt goed, ik begin meer ontspannen aan mijn dag. Ik leer met dingen omgaan die me blijven achtervolgen. Jouw begeleiding vind ik super, het geeft me steun, stok achter de deur en de drempel is zeker niet te hoog. Je geeft me handvatten hoe ik verder moet. 

★Danielle over Intuïtieve coaching:
Ik heb het traject intuïtieve coaching bij Esther gedaan.

Naast het feit dat het erg prettig praten is met Esther, kreeg ik ook erg treffende vragen en reacties op mijn tekeningen.
Soms een beetje confronterend, maar ik voelde meteen dat ik bij haar dus goed zat.
Ik heb geleerd meer grip op mijn dagen te krijgen en me veel meer bewust te zijn van wat er van binnen gebeurt.

Ik zou iedereen aanraden dit traject te volgen. Het is namelijk ook nog eens leuk om te doen! 

★Astrid over de gratis challenge Let's doodle some Magick:

Toen ik vorig jaar aan het begin van de zomer op instagram een oproepje zag van Esther om mee te doen aan een challenge waarbij de deelnemer elke dag een opdracht kreeg, dacht ik ‘he gezellig, elke dag met een tekenopdrachtje in de tuin, beetje prutsen. Ik had geen idee wat de bedoeling precies was, maar ik meldde me aan. Gewoon voor de leuk.
Maar toen de opdrachten kwamen was het veel meer dan ‘gewoon voor de leuk’. Het ging over het naar boven halen van je diepste wens en vervolgens het uitvoeren van die wens.

Wow, wat kwamen daar veel moois uit voort! En wat waren de tools van Esther duidelijk en direct. Het heeft voor mij zó veel veranderd! Dankjewel Esther voor de inzichten en de schop onder mijn kont 😉 Astrid

Jolanda over de Chakra tekenen Cursus:

Ik heb Esther ontmoet bij Helios Harderwijk. Zij gaf daar de workshop Kennismaking met Intuïtief tekenen. Ik was verbijsterd over haar inzicht. Wat zij opmaakte uit mijn tekeningen sloot precies aan bij mijn karakteristieke eigenschappen. Na een
intake, besloot ik om met mijzelf aan de slag te gaan met Chakra tekenen cursus. In dit traject loop je alle zeven chakras na d.m.v meditatie en tekeningen maken in de kleur van de chakra’s.
Bij elk chakra krijg je nieuwe inzichten van Esther via je tekeningen.
Dit is echt verrassend en leerzaam!
Haar positieve instelling en warme persoonlijkheid hebben mij weer laten bloeien!
Ze geeft je telkens tips over hoe je in je leven iets aan kunt pakken. Door te oefenen en vooral te blijven oefenen, kom je steeds een stapje verder. Ik heb mijzelf en mijn enthousiasme weer terug gevonden!

Laurien, deed mee met  de gratis challenge Let's doodle some Magick.

BEDANKT voor je reading van mijn Boomtekening!!!!

Het is net of je mij gesproken hebt ipv alleen een tekening hebt gezien. Alles klopt wat je zegt, over mij als persoon en over de dingen die gebeurt zijn waardoor ik op een bepaalde manier handel.
Het voelt ontroerend om dit zo te horen, tranen in mijn ogen. Het was niet dat ik dit niet wist, maar het is fijn om te horen dat het zo is. En vooral dat het zo mag zijn en dat ik goed ben zoals is ben!

Ik ga jouw video nog zeker een aantal keer kijken en mochten er nog vragen komen dan weet ik je te vinden. Maar voor nu ga ik gewoon even genieten van deze mooie challenge en opbrengsten.

Elizabeth over mij (bloos!)

Je bent vanaf dag 1 een enorme inspiratie en steun voor mij geweest en als ik terug kijk naar hoe ik begon en waar ik nu sta... Wauw! Mede dankzij jou, je steun, schopjes onder mijn kont!

Ik ben sinds dit jaar medicatie vrij! Geen anti depressiva meer, geen pammetjes meer! Zero depressies. Tuurlijk af en toe dipje dagje, hoort erbij, even zielig voelen of huilen, uit het systeem en hoppa doorgaan.
De opleiding gaat super, leer enorm leuke en interessante dingen. Chakra's pendelen, uitscheppen en balanceren. Met klankschaal werken, aura reinigen, chakra's balanceren. Zoveel technieken in de volgende modules, EFT en Sedona bijvoorbeeld.
Vanaf volgende maand kleinschalig beginnen met echt de praktijk te openen voor reiki en angel healing. Acces bars staat op het lijstje, heb nog zoveel ideeën 🤭

Wilde jou een hele dikke knuffel geven en dank je wel zeggen, dat mede door jou, ik deze stappen heb durven nemen om eindelijk in mijn licht te gaan staan. En mijn licht en liefde te delen.
Lieve Esther, je bent een geweldige schat ✨💕✨
Hoe meer vrouwen erdoor gestimuleerd en geïnspireerd worden, hoe beter!
We zijn allemaal godinnen die mogen schijnen en stralen ✨🙏🏻

Je bent een geweldige inspiratie, een power house, een prachtige godin 💕

★Suzan over creatieve coaching:
"Het eerste gesprek was gelijk al ontspannen en prettig, Esther is erg open en luistert goed naar wat er gezegd wordt. Alles was duidelijk, hoewel het verloop van het traject uiteraard bij de intake nog niet helemaal uitgetekend was. Esther levert echt maatwerk.
Ik vond het erg plezierig om naar Esther toe te gaan om te tekenen en te praten.
Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, en vooral over het resultaat!
Esther is naast dat we ook heel gezellig gewoon hebben gekletst, zeer professioneel en kundig.
Ik kan je Esther echt aanbevelen!"

★Bertina over B(l)oeiend Leven in 6wkn Rust in je Hoofd:

"Ik mocht 1 van de deelnemers zijn van het eerste B(l)oeiender leven programma. Een mooi programma waar je opdrachten uit gaat voeren, gaat schrijven, en vooral naar jezelf gaat kijken, luisteren, voelen. Sommige dingen weet je ergens in je achterhoofd misschien al wel, maar je wordt je nu bewust van hoe je in elkaar steekt. Ik heb het als een heel prettig en mooi programma ervaren en ga ook nog door met het vervolg. Wat ik ook leuk en fijn vond, is dat je in een besloten groep op FB contact met de mede-cursisten hebt en elkaars wonderlijke creaties kan en mag bewonderen. Ook kun je daar dingen delen waar je tegen aan loopt of juist de dingen die je even met de groep wilt delen. Probeer het ook eens!"

★Betty over Creatieve Coaching:

Verwachtingen had ik niet, ik ben er blind voor gegaan.
In het begin moest ik wennen aan Esther. Dit hoort bij mij en zij heeft dit gerespecteerd.
Na een “wen-periode” liep het lekker. Ik voelde me steeds meer open worden en ben met mezelf aan de slag gegaan. Tijdens de 1 op 1 coaching heeft ze me allerlei kleur-oefeningen gegeven die me tot rust brachten zodat ik mijn creativiteit meer en meer kon uiten. De gesprekken waren soms pittig en confronterend maar ik haalde naar boven waar ik aan moest werken en wat ik met rust moest laten. Dit proces is met vallen en opstaan gegaan en heb nieuwe inzichten gekregen over mezelf.
De veelzijdigheid van Esther gaf de mogelijkheid om diverse soorten van coaching met haar te doen. Dit maatwerk was ideaal.
Door serieus met de gesprekken, oefeningen en opdrachten aan de slag te gaan heb ik de ruimte gekregen in mijn hoofd om mijn doelen te gaan ontdekken en een manier bedacht en gevonden om deze te gaan bereiken. De opdrachten waren heel uitdagend en zetten aan tot nadenken. Zo ben ik o.a. gaan kleuren en schrijven. Dit was al heel lang een wens van mij omdat ik voelde dat ik dit nodig heb om beter in m’n vel te gaan komen. De coaching van Esther heeft ervoor gezorgd dat dit in gang is gezet.

Esther zal ik aanbevelen bij anderen als een fijne coach met een bijzondere spirituele gave en dat past bij mij.
Over geld zal ik het nooit hebben met anderen want dat is niet relevant voor mij.
Persoonlijke groei is goud waard en dat telt!

★Elvera over B(l)oeiend Leven in 6wkn Rust in je hoofd:

“De 6 weken B(l)oeiender leven online tekencursus van Esther Foppen zit er helaas weer op! Ik kan het echt aanraden! Het is meer dan alleen tekenen, er zitten ook andere opdrachten bij. Je staat weer eens stil bij hoe je in het leven staat en wat je graag zou willen (veranderen). Het tekenen zelf is erg rustgevend en doet iets met je. Dat valt niet uit te leggen, dat is voor iedereen persoonlijk. In een besloten groep deel je je ervaringen met de anderen die dit ook doen. Zo ontmoet je bijzondere mensen en kun je overleggen als je eens vastloopt. Ik vond het erg leuk om te doen en het heeft me veel gebracht."

★Lisette over het groepstraject Meer Energie & Magie:

"Ik vond het erg leuk en leerzaam. Ik heb geleerd ook aan mezelf te werken en dat het belangrijk is eerst ook vooral mezelf te zijn. Het was redelijk intensief, mijn lijf reageerde ook op alles. Ik had niet echt een voorstelling van te voren. Ik was al vaker met Esther in gesprek geweest, en door de oefeningen en de gesprekken met de anderen kreeg het misschien nog meer lading voor mij. Ik hou van Esther haar manier van coachen. Uiteindelijk weet je mij zelf mijn antwoord te laten geven. Ik vond de kleine groep ook erg prettig. Ik heb deze vorm van coaching al aangeprezen bij anderen. Ik ben zelf tot inzicht gekomen en dat gun ik iedereen. Want echt gelukkig zijn met de anderen, gaat toch echt het beste als je ook gelukkig bent met jezelf. "