Donkere/Nieuwe Maan energie

Gepubliceerd op 25 januari 2020 om 11:29

Poe.
Wat een bijzondere energie vandaag.
Echt heel veel gedaan en toch niet af wat ik graag wilde.
Wel andere dingen: Check!
Dus toch maar weer tevreden zijn met mezelf.

Gisteren was het Donkere Maan, wat een bijzondere dag was dat.
Normaal ben ik een beetje down, erg kalm en hou ik me rustig.
Gistermorgen toch besloten om naar de Open Coffee Harderwijk te gaan.
Dat is een netwerkbijeenkomst voor mensen die zelfstandig werken of gaan werken.
Een stukje verderop in deze mail heb ik mijn belevenissen van die dag getikt.

En ik had het natuurlijk afgelopen Inspiratiemail over de interactieve lezing bij Spirituele Stichting de Horizon. Het was een erg mooie avond, de deelnemers deden enthousiast mee en kregen van mij mooie en soms wat minder mooie inzichten over wat ze hadden getekend en hoe volgens mij het leven op rode sokken werkt. Wat een prachtige energie was er die avond. Marja, de spil en het gezicht van de Horizon, is een superlief mens met een luisterend oor en warm hart voor 'haar mensen'. Ze runt het samen met haar even aardige partner en dat doen ze heel erg goed!! Nu ben ik de tekeningen aan het lezen voor de deelnemers en daar ben ik altijd wel even zoet mee, maar wat vind ik dat leuk! Binnenkort houden ze in Beekbergen bij de Horizon een Spirituele Beurs, ik ben daar dan ook, dus kom allemaal op 22 maart!

De bijzondere energie vandaag liet veel dubbele getallen zien op de momenten dat ik het kon gebruiken, na een toffe aanbieding bijvoorbeeld en na een fijn telefoongesprek met voor mij een supergoede uitkomst. En toen ik in het bos liep met hondje Douwe had ik een bijzonder mooi contact met een overleden ver familielid die ik niet zo goed kende. Wat mooi om weer te ervaren dat wanneer je overgaat er altijd liefdevolle mensen uit jouw leven op je staan te wachten en je te begeleiden. Dat er 'aan de andere kant' alleen maar licht en liefde is, ook al ben je nog zo verward en ongelukkig. Beetje apart dat ik dan gewoon loop te huilen in het bos en op dat moment ook geen andere honden met baasjes tegenkom. Het wordt geregeld dat ik dan hier voor de tijd krijg, om diegene te horen en te voelen en verder te kunnen helpen en zelf mijn emoties hierover de vrije loop kan laten. Even verderop, toen ik het net afgerond had, de pijn in mijn borst weg was en de overledene ook verder ging, kwamen we heel veel honden met hun baasjes tegen.
Hoe bijzonder. Hoe mooi. Echt heel fijn.

Dus die Donkere en Nieuwe Maan dagen waren superspeciaal voor mij. Echt, op dit soort dagen kan ik weer een tijdje teren, al stel ik me open voor nog veel meer van dit soort dagen, omdat het bij me hoort. Het is wie ik ben. En waar ik goed in ben.

Wil je hier op reageren? GRAAG!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.