Doe vandaag nog de gratis Sense of Chakra test!

Home » Rode sokken!

Rode sokken... 
Als je mij volgt dan heb je er vast al eens van gehoord!
Wil je meer connectie met jezelf, goed bij jezelf blijven gedurende de dag, dan is rode sokken dragen een hele goeie!
Hoe dat nu zit?
Het heeft te maken met je Basis Chakra, de onderste van de 7 hoofdchakra's, jouw basis, de rode.
Chakra's zijn energiecentra en ze zitten in jouw energetische lijf. Dat laagje om jezelf heen waar je ook dingen kunt voelen vooral als iemand te dicht op je komt staan. 
Ga uit m'n aura roep ik dan :D

Nou die energiecentra kun je je voorstellen als een soort draaiende ballen van licht. Met elk een eigen kleur.
Alle kleuren van de regenboog zijn vertegenwoordigd in de 7 hoofdchakra's.
het rode Basis Chakra
het oranje Heiligbeen Chakra
het gele Zonnevlecht Chakra
het groene Hart Chakra
het lichtblauwe Keel Chakra
het indigo blauwe 3e Oog Chakra
en het lila Kruin Chakra

Deze chakra's staan voor een bepaald fysiek gedeelte van je lijf, maar ook het mentale stuk wat daarbij hoort én van je leven.

★Het rode Basis Chakra heeft als fysiek vanaf je onderrug naar beneden en alles wat daar in zit, maar ook je basis behoeften, zoals goed voor je lijf zorgen, veiligheid, slaap, eten/drinken, een huis, financiën en je werk.

★Het oranje Heiligbeen Chakra heeft als fysiek de onderrug, baarmoeder, voortplantingsorganen en seksualiteit, darmen, waterhuishouding, maar ook plezier maken, creativiteit laten stromen, mee bewegen met het leven i.p.v. alles willen controleren.

★Het gele Zonnevlecht Chakra heeft als fysiek je spijsvertering, middenrif, je lever en maag, en ook voor jezelf gaan staan, gezond egotistisch zijn, innerlijke kracht, je plek innemen en voor jezelf opkomen.

★Het groene Hart Chakra heeft als fysiek de longen, borstgebied, schouders, armen en de Liefde voor Al dat Is en vooral de liefde voor jezelf en kunnen ontvangen van liefde van anderen, naast het geven.

★Het lichtblauwe Keel Chakra gaat over nek, keel, oren, mond en uiteraard spraak, maar ook vooral luisteren naar jezelf, je innerlijke stem en vanuit daar praten, zingen, creatief uiten en van je laten horen.

★Het indigo blauwe 3e Oog Chakra zit tussen je ogen net op je voorhoofd en heeft te maken met je hoofd, je mentale gedeelte, de hersenen, je zicht en ook je fantasie, voorstellingsvermogen en zelfs helder kunnen zien.

★Het lila Kruin Chakra gaat over jouw verbinding met jouw Hogere Zelf, de Bron of hoe je jouw spirituele connectie ook wilt noemen, het bevindt zich op je kruin, net daarboven en gaat over zingeving. 

En dit is nog maar een korte beschrijving, het heeft met zoveel meer te maken, over het leven, mentaal, geestelijk en emotioneel. Ieder mens is uniek en heeft een uniek gesternte, DNA, karakter en voorouders. De chakra's geven handvaten om een zo fijn mogelijk leven te leiden en vooral je niet te laten belemmeren door minder fijne overtuigingen/ervaringen die je hebt opgedaan. 
Hier komt ook kleurenmagie om de hoek kijken, er zijn heel veel praktische en dagelijks inzetbare oefeningen en tips om jouw chakra's een fijne boost te geven en te verbeteren.

Wil je hier meer van weten? 
Ik heb een Chakra consult voor je met verbluffende resultaten: 2 afspraken waarbij je de eerste keer het analyse schema inkleurt, en als ik de analyse heb gedaan en naar je heb gemaild je nog een keer bij me komt en we de analyse bespreken. Daarna ga jij naar huis met heel veel tips, tricks om jouw dagelijks leven te verbeteren en jouw gebruiksaanwijzing!
Dit alles voor maar 90euro..

Wat Jacqueline er van vond:

Jenny: Bedankt voor je mooie heldere analyse. Ik ga ermee aan de slag 😀. Ik kan weer verder!