★MEIMAAND Feestmaand kijk gauw bij Begeleiding★

Hmm.. je weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar je durft nog niet op je intuïtie te vertrouwen..
Je wilt niet zweverig genoemd worden en daardoor maak je steeds keuzes die niet bij je passen..
En zit je met de gebakken peren: een leven dat je niet volgens je eigen ik en natuur leeft..
Met alle gevolgen van dien: je zou gelukkig moeten zijn, maar het schuurt en irriteert en je bent niet die leuke vrouw, moeder, partner die je voor ogen had.

Hoe mooi is het dan dat ik samen met jou oploop een heel jaar, waarin je leert vol zelfvertrouwen een droomleven volgens jouw intuïtie te leven?!
Dat je ervaart hoe makkelijk het anders kan, wat veeel beter bij je past, omdat JIJ dat bent.
Het resultaat? Een relaxte vrouw/moeder die vol zelfvertrouwen haar intuïtie volgt en een heerlijk leven leidt.
En is er eens iets aan de hand, dan laat jij je niet gek maken, veer je gemakkelijk weer terug.

Alleen op 1 oktober gaan de deuren weer even open van het Jaarprogramma waarin je dit allemaal kunt worden en kun jij meedoen.

Toffe oefeningen op creatief en intuïtief gebied per mail, leven met de seizoenen, jouw cyclus, de Maan, chakra analyse en leven met de chakra's, orakelkaarten voor extra steuntje in de rug, workshops via zoom, ik ben per mail beschikbaar voor vragen en feedback én elke maand 1x een persoonlijk 1 op 1 coachgesprek van een half uur via video of gewoon bellen.
Dit alles voor maar 75€ per maand!!
Geef je vandaag nog op!

Lisette: "Na het proefgroepje in Esther haar oude huis werd mijn leven op zijn kop gezet door externe factoren. Wat was ik blij dat ik al een basis had geleerd bij Esther! Doordat ik in die periode daarna ook het Magical Me-programma ging doen, heb ik mezelf nog beter leren kennen en kon ik deze ommezwaai rustig maken. Maar ik wist dat ik nog niet klaar was met MIJ. Daarom was het Jaarprogramma Is dit nu alles?! precies wat ik nodig had.
Het jaar is nog niet om, maar ik voel me nu al zekerder dan ooit. Ik maak mijn doelen in kleine stappen en geniet van de uitkomst. Hoe? Door de opdrachten, zoals een zentangle, lotus, chakra inkleuren, collage, meditatie, kaartlegging en nog zo veel meer! Elke periode doen we (jaja, we zijn met 5 dames) weer nieuwe ontdekkingen over onszelf. We delen dit in de besloten groep en moedigen elkaar aan, steunen elkaar en herkennen onszelf in elkaar. Ik ben me veel bewuster van mijn plek in dit heelal, alles gebeurt voor en met een reden, vaak vallen na een poosje de stukjes op hun plaats, geeft het mij inzicht in mijn leven. Ik kan het je aanbevelen als je graag  jouw doelen wilt achterhalen en je zeker wilt voelen in je leven. Gewoon doen dat Jaarprogramma!"

Kortom een feestje vol magie! En dat een jaar lang!

Let wel; het kan alleen een feestje zijn als je op komt dagen en het werk doet!

Er wordt wel een mate van commitment en zelfstandigheid gevraagd van jou!
Je doet dit niet voor mij, niet voor de juf, maar je doet dit voor JOU!
Jij wilt anders, leuker, diepzinniger en creatiever, maar vooral stoppen met getrut waardoor je niet je Zielsmissie kunt leven of geen relaxt droomleven leidt. En dit gebeurt niet als je steeds geen tijd maakt, je laat afleiden door van alles om maar niet resultaat te boeken..

Dus doe je niets met de oefeningen, heb je ze niet op tijd af of heb je niets gedaan, terwijl het wel tijd is voor de belafspraak of de workshop, dan heeft het geen tot weinig zin en wordt het een heel kort telefoongesprek of een korte workshop. 

When you show up for the 100%, I will show up for 200%.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden