Sense of Chakra box Heiligbeen Chakra

Een heerlijke goodiebox waar je plezier aan beleeft, meer bewust wordt van je seksualiteit, controle loslaten, het effect van water en mee bewegen met het leven!

Dat is waar deze Sense of Chakra goodiebox je bij kan helpen.
Het bevat heerlijke items met als thema Stromen met het leven mee, de kleur oranje is goed vertegenwoordigt en 
maakt dat jij weer in beweging komt.
Mooie rituelen, fijne oefeningen die creatief en spiritueel zijn en uiteraard goodies waar je blij van wordt!

Wat zit er in? Nou een aantal dingen zijn een verrassing... wat ik al wel wil verklappen is dat er een roller in zit met chakra olie van Oil with Love, een kruidenzakje, oefeningen om dit chakra te boosten en een chakra tekening om zelf te maken/kleuren.

 

Debby over de Sense of Chakra goodiebox: Ik zat nogal vast in mezelf met wat vraagstukken en kon wel beweging gebruiken. Nou dat heb ik geweten. Ik deed alleen nog maar het armbandje om en had het kruidenbuideltje in m’n handen genomen met slapen. En alles kwam in beweging! Heel mooi en intens, dus ik heb het kruidenbuideltje onder mijn kussen gelegd en dat kon ik beter handelen. Maar wauw, wat heerlijk zeg! Nu met de rest van de goodiebox aan de slag, leuk!

 

★Lies:

"Ik had een Sense of Chakra goodiebox gewonnen bij Esther. Superleuk! Na het doen van de test, die iedereen ook gratis kan doen, waren er twee chakra's die om aandacht vroegen. Ik had er 1 gekozen, de oranje, om te beginnen. De andere komt later nog wel.
Toen kwam het pakketje door de brievenbus; spannend wat ik zou aantreffen.
Prachtig papier met daarin uiteraard een potlood in mijn kleur, een schrift, daar kon ik dus mooi alles in gaan schrijven.
Verder nog andere spulletjes ter ondersteuning van dit chakra, ik ga ze niet allemaal benoemen, want dan blijft het nog een verrassing. Wat ik fijn vond was het "chakra-document" met informatie en oefeningen over/voor dit chakra. 

Prettig om zo'n doosje te hebben, één keer kun je een oefening doen of de kleurplaat maken, een andere keer dezelfde of toch een andere, net wat ik dan voel. Ik merk ook dat ik met zaken anders omga, omdat ik weet waar ik voor mijzelf op moet letten.
Ik kan het iedereen aanraden om op deze manier aan jezelf te werken."

 

Deze Sense of Chakra goodiebox is verkrijgbaar voor 25Є excl. verzendkosten en wordt binnen 7 werkdagen verzonden. 
(ander tarief voor meerdere goodieboxen in 1 bestelling en buitenland, stuur een mailtje) 

"Ik hoorde gisteravond de brievenbus, de box viel op de deurmat. Wat een feest, mooi oranje vloeipapier, gekleurde confetti, een chakra armbandje, kruidenbuiltje, olie roller, chakra document, kleurplaat, edelsteentje, schriftje en affirmaties, te gek. Ik heb het armbandje vandaag om gedaan het kruidenbuiltje vannacht onder mijn kussen gelegd, de olie vanmorgen aangebracht op mijn polsen, ik word hier wel blij van. Mijn leven kan wel wat stroming gebruiken. Dankjewel voor de cadeaubox Esther."

Bestellen kan via onderstaande knop:

Een heerlijk cadeau voor jezelf of die lieve vriendin of andere fijne vrouw, deze Chakra box om jouw chakra een goede boost te geven. In de kleurrijke en overvloedige cadeaubox zit van alles wat jou hierbij op weg helpt, onder andere informatie over het chakra, oefeningen, kleurplaat, mini edelsteen, geurbeleving en kleurenmagie.