Ontkersten! Whiehoe!

Gepubliceerd op 29 december 2019 om 13:30

★Meimaand Feestmaand

Hey lieve lezeresWat gaaf als ik zo'n pilot draai!Ik krijg zulke mooie feedback op alles wat de fijne vrouwen doen met de Relaxt Intuïtief Leven training. Die inmiddels omgedoopt is tot Practical Magick training... en de juiste prijs heeft voor nu.

Lees meer »

Transities: Wow! Hoe blijf je bij jezelf?

Donkere Maan.. heb je haar weer hoor.Ja echt. Wanneer je leeft met de natuur, de seizoenen, onderdeel bent van het immens grote Universum, waarin alles een tijd en een ruimte heeft, dan leef je met de Maan. De sterren en de planeten.En merk je het effect dat het heeft op de Aarde en haar bewoners.

Lees meer »

★Ik heb je hulp nodig!

Allemaal nieuwe dingen hier en voor 1 heb ik je hulp nodig!Ik heb de Relaxt Intuïtief Leven training en die boekte onwijs goede resultaten.Nu ben ik ondertussen weer "gegroeid" en doe ik sommige dingen wat liever dan andere dingen, dus heb ik de training aangepast. En wil ik graag je feedback op de nieuwe versie.De oude versie was maar 57euro, belachelijke prijs als je ziet hoeveel je er uit haalt aan meer zelfvertrouwen in het volgen van je intuïtie, het bewuster worden van wie je bent, wat je spirituele talenten zijn en dagelijkse magie, en ik ga misschien de prijs nog aanpassen.Dat weet ik nog niet.Maar die pilot versie, dus aangepast naar de energie & mijn wijsheid van nu, kun jij dus nog volgen voor die lousy 57euro en je krijgt van mij ook gewoon coaching daarop!En ik wil graag van jou weten of alles duidelijk is, of dat ik niet veel vakjargon praat, en misschien heb je nog wel een idee voor een betere naam voor de training.Wil je me hierbij helpen, stuur me dan voor zondagavond even een mailtje, dan kun je maandag beginnen met de rest.

Lees meer »

★Ga je vrijdag mee op reis?

... lieve lezer daar ben ik weer..Ondertussen is er alweer zoveel gebeurd..Het is een rollercoaster!En dan heb je niet overal tijd voor.Skip je de dingen die geskipt kunnen worden.En aangezien niemand me gemist heeft blijkbaar de afgelopen 2 weken (boehoe! hahaha) was dit het juiste om te skippen! 

Lees meer »

★Wat staat er in de sterren voor jou?

.... de magie is voelbaar, de Maan roert nog, de sterren stralen elke nacht.Zijn ze zichtbaar?Niet altijd.Om er toch achter te komen wat er in de sterren staat voor jou,kun je natuurlijk een horoscoop raadplegen.Of er 1 laten maken, zo'n geboortehoroscoop.Maar die zijn best prijzig.Wat een stuk voordeliger en ook heel to the point is, is de Jaarlegging 2023.Een fijn kleurrijk document die per mail naar je toe komt.Je kunt het opslaan en raadplegen wanneer nodig.Supermakkelijk!

Lees meer »

★ Voel jij de Volle Maan energie?

Niet op vrijdag zoals je gewoon bent van mij... lieve lezeres.Het was een drukke week en ook nog een druk weekend.Waarin ik al zat gedaan heb dat ik eigenlijk geen puf meer heb voor..Maar goed.Walk the talk.Afgelopen vrijdag mocht ik weer met Chakra coaching aan de slag en dat vind ik toch ECHT 1 van de leukste dingen om te doen in mijn praktijk.De rest is ook heel tof, maar die Chakra coaching.. wauw!Op onbewust niveau gebeurt er zoveel!En dan zijn de dames die ik coach natuurlijk ook supertof.Willen er echt voor gaan.Doen het werk.En weten ook dat als ze het werk niet hebben gedaan, het alleen aan henzelf ligt.

Lees meer »

★Wat verwacht jij?

En weer zijn we een week verder.. lieve lezeresWat gaat het toch hard.Vorige week was jongste in de gloria en nu is die week herfstvakantie alweer voorbij.En dan deden wij nog niet eens heel gek..Hij heeft geld verdiend met oppassen, met nichtje/neefje gespeeld..of zeg liever gehangen, gevoetbald, is teleurgesteld geweest over zijn voetballen, heeft gewonnen, lol gemaakt en echt puber eten gegeten de hele week behalve de boerenkool bij opa en oma en het is nog geen maandag!Die oudste was alweer aan het rennen voor school deze week.We (jongste en ik) waren bij haar op school te gast om te komen eten.Cocktail gedronken, heerlijk gegeten en natuurlijk leuk om te zien waar Sterre het nu steeds over heeft.We kenden alleen de verhalen en ik vergeleek het steeds met mijn herinnering van de MTRO toen ik daar op zat en met de hele klas bij de Hotelschool ging eten.Die lijn der verwachting was bizar te noemen en ook weer heel erg grappig.Verrassend en leerzaam!

Lees meer »

★Eclipsen... niemandsland

Hoe is het met jou lieve lezeres?Je kunt er net een weekje herfstvakantie op hebben zitten met best oke weertje.Wij - hier op de prachtige Veluwe - krijgen nu vakantie.Jongste is helemaal in de gloria.Oudste mag weer naar school.Het nu of de zin van de diverse regio's is me nog steeds niet duidelijk.Gewoon allemaal tegelijk, dan heb je het minste last van.Denk ik dan.Nu is er een zomervakantie waarin het met al die samengestelde gezinnen best puzzelen is om op vakantie te kunnen.Met al het gedoe van dien.

Lees meer »

★Vakantie! stress?!

Ik krijg er weinig van mee zo lieve lezeresvan files of wanneer het vakantie is..De kids zijn dan vrij of studiedag of als je op het mbo zit voor horeca, heb je helemaal vreemde lestijden.En ik heb er hier 2 in verschillende regio's.Dus 2 weken achter elkaar herfstvakantie.Ik werk zelf gewoon door.Plan soms een moeder - kind workshop in, pas wel eens op nichtje/neefje..Doe vooral rustig aan.Mijn kids varen hier ook wel bij.Hun eigen gang gaan.Ik ben niet van de entertainment commissie.En als ik Jesse vorige week al hoorde verzuchten dat hij vakantie wilde om helemaal NIKS te doen, is dat dan ook de planning.Al ontkomen we niet aan voetbaltraining of een voetbaldag.

Lees meer »

★Op weg naar Volle Maan

Op weg naar die Volle Maan van zondag lieve lezeres...is er al van alles voelbaar.Vreemd dromen.Van alles komt naar boven of voorbij.Als je een beetje oplet in het volgen van mijn hersenspinsels in deze mail en op social media, dan weet je dat ik op dit moment onwijs aan het shiften ben.Groeien.Transformeren.En daarbij mijn rust opzoek, omdat ik die heel erg hard nodig heb.

Lees meer »

★ Bloedeerlijk hier, jij ook?

Hoe bloedeerlijk ben jij  lieve lezeres?Het is een van de meest gewilde dingen, bloedeerlijk zijn..Maar ook het vaak over- en onderschatte gegeven of karakter eigenschap.Eigenlijk zijn we het als maatschappij eens dat we eerlijk moeten zijn.Maar gebeurt dit ook?Echt?!

Lees meer »

★Mabon.. en de Maan

Hoe voel jij je vandaag?Hier is het redelijk rustig, gezien de omstandigheden.Insiders weten van de hoed en de rand, sommigen kunnen het wel raden.Of hadden al zo'n voorgevoel met wat ik deel op social media.Op dit moment zijn mijn kids en ik weer samen de 3 musketiers.Zoals een fijne vrouw tegen me zei.All for one and one for all!

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.